Lider ballkanik për fruta të thata dhe fara luledielli

 

Brendi ‘Kralini Group’ është një kompani moderne me seli në Prishtinë duke punuar në mënyrën e vjetër të përkushtuar për të sjellë vizionin e një produkti me cilësi të lartë për çdo klient në treg.

Në vitin 2000, është zhvilluar kompania “Fatosi-Group”, dhe ka vendosur fillimin e një historie të suksesshme.

Me mbi 20 vjet përvojë në sektorin e frutave të thata dhe fara të lulediellit, kompania u rrit, kështu që tani përfaqësohet nga degët e saj në Prishtinë, Kosovë.

Për produktet tona cilësore ne përdorim kombinimin e përsosur të recetave tradicionale për përpunimit e frutave të thata me teknologjitë më të fundit dhe standardet e cilësisë IFS.

Duke përdorur cilësinë më të lartë për lëndën e parë dhe bashkëpunimin e ngushtë me klientët tanë, brendi ‘Kralini’ zgjeroi gamën e produkteve për sa i përket përzgjedhjes dhe cilësisë.

Në fund, kjo është arsyea që brendi ‘Kralini’ gjendet në tregun Europian, dhe në më shumë se 5 vende në bashkëpunim të ngushtë dhe me shumë pika të shitjes me pakicë në të gjithë evropën.

Shopping Basket