Kualiteti dhe kënaqësia e klientëve tanë është prioriteti ynë.

our-company

MISIONI YNE

Kujdesemi që të gjithë konsumatorët tanë të marrin frutat më të shijëshme dhe të freskëta. 

sunflower

KUALITETI

Qellimi ynë është që të ndertojmë lidhje te gjata me konsumatorët e tanë, që ju gjithmonë të bleni kualitetin më cilësor.

mix-nuts

TEKNOLOGJIA

Teknologji bashkëkohore për përpunimin e farave dhe frutave të thata 

social-media

MEDIA SOCIALE

Ndjeni praninë tonë në shtepi duke na ndjekur në mediat sociale

sunflowerfields

Kralini gjithmonë furnizohet me cilësinë më të lartë

Ne i kushtojme rëndësi kualitetit me të cilin furnizohemi. Përgatitja, pjekja dhe ambalazhimi behet me shumë profesionalizëm deri tek ju. Ne ju sigurojmë qe ky kualitet nuk do të ndryshojë me kohe.

0
SHTETE
+ 0
PIKA TË SHITJES
0 %
KLIENTË TË KËNAQUR

Të shijëshme dhe cilësore

 

Procesi i përpunimit i produkteve tona bëhet me teknologji moderne dhe me standarde të njohura ndërkombëtarisht. Paketimet treshtresore bëjnë që të produktet të ruajnë freskinë e tyre.