Fara luledielli të djegësta

Farat e lulediellit mund të jenë të vogla, por ato paketojnë një grusht ushqyes. Ato janë një burim i shkëlqyeshëm i shumë vitaminave dhe lëndëve ushqyese, dhe shtesa dhe shijet pikantei bën ato të pa rezistueshme

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2090 / 501

Yndyrë

27,1 g

Prej të cilave të ngopura

1,7 g

Karbohidrate

33,7 g

Prej të cilav sheqer

0 g

Proteina

24,9 g

Kripë

0,06 g

Produktet e tjera

Shopping Basket