Fara Luledielli Të Zeza

Farat e lulediellit mund të ndihmojnë në uljen e presionit të gjakut, kolesterolit dhe sheqerit në gjak pasi ato përmbajnë vitaminë E, magnez, proteina, acide yndyrore dhe disa përbërje bimore.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2129 / 512

Yndyrë

31,2 g

Prej të cilave të ngopura

2,6 g

Karbohidrate

23,7 g

Prej të cilav sheqer

0 g

Proteina

27,8 g

Kripë

0,18 g

Produktet e tjera

Shopping Basket