Kraks Kikirik

Kikirikë të pjekur në mbulonjë brumi krokante me erëza pikante, një burim i përshtatshëm i proteinave dhe vijnë me bonusin shtesë të ushqyesve të shëndetshëm nga mbulesa brumi. 

VLERAT USHQYESE

ENERGJ

2276 / 547

Yndyrë

36 g

Prej të cilave të ngopura

11 g

Karbohidrate

37 g

Prej të cilav sheqer

6,4 g

Proteina

16 g

Kripë

2,1 g

Produktet e tjera

Shopping Basket