Misër i pjekur

Burim i pasur me shumë vitamina dhe minerale. Për këtë arsye, konsumi i drithit të misrit mund të jetë një shtesë e shkëlqyeshme ditore. Për shkak të përmbajtjes së lartë të fibrave, ajo mund të ndihmojë në tretjen e ushqimit, ndersa pjekja shton shijen e parezistueshme të misrit.

VLERAT USHQYESE

ENERGJi

1840 / 438

Yndyrë

13,8 g

Prej të cilave të ngopura

3.8 g

Karbohidrate

68,9 g

Prej të cilav sheqer

1,7 g

Proteina

7,1 g

Kripë

1,9 g

Produktet e tjera

Shopping Basket