Kikirik i pjekur

Kikirikët janë një burim veçanërisht i mirë i yndyrnave të shëndetshme, proteinave dhe fibrave. Pavarësisht se janë të larta në kalori, kikirikët janë të pasur me lëndë ushqyese dhe me pak karbohidrate.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2517 / 607

Yndyrë

49,1 g

Prej të cilave të ngopura

0 g

Karbohidrate/

10,2 g

Prej të cilav sheqer

0 g

Proteina

7,1 g

Kripë

2 g

Produktet e tjera

Shopping Basket