Fara Kungulli

Farat e kungullit mund të jenë të vogla, por ato janë të mbushura plot me lëndë ushqyese të vlefshme. Ngrënia e një sasie të vogël të tyre mund t’ju sigurojë një sasi të konsiderueshme të yndyrnave të shëndetshme, magnezit dhe zinkut. Për shkak të kësaj, farat e kungullit janë shoqëruar me disa përfitime shëndetësore.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2320 / 559

Yndyrë

40,3 g

Prej të cilave të ngopura

15,0 g

Karbohidrate

11,8 g

Prej të cilav sheqer

1,8 g

Proteina

30,5 g

Kripë

0,04 g

Produktet e tjera

Shopping Basket