Fara luledielli të djegësta

Farat e lulediellit janë të pasura me yndyrna të shëndetshme, përbërje të dobishme bimore dhe disa vitamina dhe minerale. Luledielli paketon shumë lëndë ushqyese në një farë të vogël.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2129 / 512

Yndyrë

31,2 g

Prej të cilave të ngopura

2,6 g

Karbohidrate

23,7 g

Prej të cilav sheqer

0 g

Proteina

27,8 g

Kripë

0,18 g

Produktet e tjera

Shopping Basket