Arra Indiane

Arrat e shqemave janë të ulëta në sheqer dhe të pasura me fibra, yndyrna të shëndetshme për zemrën dhe proteina bimore. Ata janë gjithashtu një burim i mirë bakri, magnezi dhe mangani – lëndë ushqyese të rëndësishme për prodhimin e energjisë, shëndetin e trurit, imunitetin dhe shëndetin e kockave.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2483 / 438

Yndyrë

47,2 g

Prej të cilave të ngopura

10 g

Karbohidrate

18,6 g

Prej të cilav sheqer

11 g

Proteina

19,9 g

Kripë

0.7 g

Produktet e tjera

Shopping Basket