Fëstek

Fëstekët janë farat e pemës së fëstëkut. Zakonisht janë jeshile dhe pak të ëmbla. Ato quhen arra, por botanikisht fëstëkët janë fara. Fëstekët po shpërthejnë me fibra, minerale dhe yndyra të pangopura që mund t’ju ndihmojnë të mbani nën kontroll sheqerin në gjak, presionin e gjakut dhe kolesterolin.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2356 / 568

Yndyrë

42,2 g

Prej të cilave të ngopura

6.1 g

Karbohidrate

21.6 g

Prej të cilav sheqer

5.3 g

Proteina

20.1 g

Kripë

0.8 g

Produktet e tjera

Shopping Basket