Arra të qëruara

Arrat konsiderohen një delikatesë e vërtetë dhe është e njohur në të gjithë botën për shijen delikate dhe të ëmbël. Për shkak të shumë vitaminave dhe mineraleve që përmbajnë arrat janë një nga ushqimet që duhet ngrënë çdo ditë.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2599 / 630

Yndyrë

55,8 g

Prej të cilave të ngopura

5,6 g

Karbohidrate

8,0 g

Prej të cilav sheqer

2,1 g

Proteina

16,5 g

Kripë

0.004 g

Produktet e tjera​

Shopping Basket