Fruta të thata të përziera

Përzierja e frutave të thata si bajamja, lajthia, arra shqeme, dhe rrushi i thatë janë të mbushura me lëndë ushqyese, fibra dhe vitamina të shumta të cilat janë të rëndësishme për prodhimin e energjisë.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2092 / 502

Yndyrë

31 g

Prej të cilave të ngopura

6.4 g

Karbohidrate

39 g

Prej të cilav sheqer

34 g

Proteina

14 g

Kripë / salt / so / salz / salt /

0,05 g

Produktet e tjera

Shopping Basket