Bajame

Bajamet përmbajnë shumë yndyrna të shëndetshme, fibra, proteina, magnez dhe vitaminë E. Përfitimet shëndetësore të bajameve përfshijnë nivele më të ulëta të sheqerit në gjak, presion të ulët të gjakut dhe nivele të ulëta të kolesterolit. Ata gjithashtu mund të zvogëlojnë urinë dhe të nxisin humbjen e peshës.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2497 / 603

Yndyrë

49,3 g

Prej të cilave të ngopura

4,2 g

Karbohidrate

11,5 g

Prej të cilav sheqer

6,0 g

Proteina

22,7 g

Kripë

0.3 g

Produktet e tjera

Shopping Basket