Lajthi

Lajthitë bëjnë një meze të lehtë dhe janë një shtesë e shkëlqyeshme për shumë pjata. Kur një person i përfshin ato në një dietë të ekuilibruar, të kontrolluar nga kaloritë, arrat gjithashtu ofrojnë disa përfitime shëndetësore.

VLERAT USHQYESE

ENERGJI

2805 / 279

Yndyrë

61,5 g

Prej të cilave të ngopura

5,5 g

Karbohidrate

11,4 g

Prej të cilav sheqer

5.5 g

Proteina

16,6 g

Kripë

0,5 g

Produktet e tjera

Shopping Basket